Bands 2015-2016

 

At First

At First is een enthousiaste, energieke en jeugdige hardrockband. Rustige, gevoelige en groovy nummers worden vlekkeloos afgewisseld met energieke harde nummers met snelle gitaarriffs en stevige drumpartijen, waar de passie vanaf vliegt. Drummer Eva de Brouwer en bassist Barry Bressers zorgen voor de solide basis waar gitaristen Davy Knobel en Youri Valentijn zowel de melodieën als solo’s over- en doorheen weven. Jamie Jochems maakt als zangeres en frontvrouw het geheel compleet.

www.facebook.com/at.first.band

At_First

 

 

Grandview Avenue

Met hun originele mix van stijlen, lekker in het gehoor liggende muziek en krachtige zang laat Grandview Avenue iedereen lekker meestampen op hun beats, licks en pakkende melodieën. De band bestaat uit zangeres en toetsenist Sanne Mieloo, bassist Rogier van Besouw, gitaristen Paul Krempel en Steven Schneijderberg en drummer en percussionist Niels Deijkers. Deze laatste drie nemen ook de achtergrondzang voor hun rekening en het inprogrammeren van de diverse electronica.
www.grandview-avenue.comHEADER SITEnew

 

 

 

MacSwordfish

Rauw, persoonlijk en verrassend, dat is de muziek van MacSwordfish. Gebonden door hun gezamenlijke liefde voor rauwe en oprechte muziek, smelt dit trio genres zoals stonerrock, surf en psychedelica samen tot dansbare, eigenzinnige bluesrock. En dat met slechts met z’n drieën en zonder de ondersteuning van een basgitaar. Mark van Reusel neemt de drums voor zijn rekening, Victor Wasser de zang en slaggitaar en Casper Heijstee de sologitaar. De combinatie van een eigen stijl en het brede geluid is een formule die MacSwordfish’ muziek voor een gevarieerd publiek aantrekkelijk maakt.
www.macswordfish.com

MacSwordfish

 

 

Silence

Silence is een band die zich op dit moment op twee sprong op haar muzikale weg bevindt; waarbij de richting van de alternatieve, progressieve rock op dit moment de grootste aantrekkingskracht op het vijftal uitoefent. De band bestaat uit gitaristen Ruben van der Horst en Jan-Pieter Rooij, toetsenist Stijn Rombouts en zijn zus Evelien Rombouts op basgitaar en zangeres Daida Voorneman.
www.silenceofficial.com

Silence

 

 

The Last Barricades

The Last Barricades is een Bredase popband die begin 2015 is opgericht, bestaande uit zanger Daniël van Daalen, gitarist Ruben Schimmel, bassist Lennard Schoonheim en drummer Ivo van Ginneken. Dit viertal durft als geen ander in deze zeer drukke en rumoerige tijden de rust en ballans in de muziek op te zoeken en uit te diepen.
www.thelastbarricades.com

The_Last_Barricades